Współtwórczyni i współwłaścicielka 3 konceptów gastronomicznych. Wraz z mężem Jackiem prowadzi od ponad 12 lat sieć śniadaniowni Bułkę przez Bibułkę, pizzerię neo-politańską POLLYPIZZA NEOpolitan oraz 2 lokale BAKEN, czyli piekarnię i bistro w skandynawskim stylu. Jej życie mocno kręci się wokół glutenu.
Z powodzeniem realizuje się także jako projekt wnętrz wspomnianych restauracji, Pollypizza oraz BAKEN zostały wyróżnione w kampaniach Westwing jako Design Spot. Ogromna pasjonatka podróży i vanlife’u. Rodzinnie uwielbiają przemierzać Europę swoim kamperem. Żyje w zgodzie z zasadą, że podróże to jedyna rzecz na którą wydajesz pieniądze, a stajesz się bogatszy.
Copyright 2024 – Sieć Przedsiębiorczych Kobiet
Wygląda na to, że nie dodał Pan/i jeszcze żadnych produktów do koszyka.
Przeglądaj produktyŻeby zapewnić najlepsze wrażenia, my oraz nasi partnerzy używamy technologii takich jak pliki cookies do przechowywania i/lub uzyskiwania informacji o urządzeniu. Wyrażenie zgody na te technologie pozwoli nam oraz naszym partnerom na przetwarzanie danych osobowych, takich jak zachowanie podczas przeglądania lub unikalny identyfikator ID w tej witrynie. Brak zgody lub jej wycofanie może niekorzystnie wpłynąć na niektóre funkcje.
Kliknij poniżej, aby wyrazić zgodę na powyższe lub dokonać szczegółowych wyborów. Twoje wybory zostaną zastosowane tylko do tej witryny. Możesz zmienić swoje ustawienia w dowolnym momencie, w tym wycofać swoją zgodę, korzystając z przełączników w polityce plików cookie lub klikając przycisk zarządzaj zgodą u dołu ekranu.